Waar je DSE al tegen komt

Gisteren was ik in het Maxima Veldhoven ter ondersteuning van een vriend die ik al meer dan 45 jaar ken. Terwijl we door de lange ziekenhuis gangen liepen kwam ik onze Digitale Stad Eindhoven plotsklaps tegen in de vorm van een vitrine en posters waaronder te lezen was wiskunst.dse.nl toen mijn vriend in de MRI scanner lag (daar mag/kun je niet bij zijn) kon ik het niet laten om een paar beelden met mijn mobieltje te maken.

Koos Verhoeff wiskunst – Foto: Rien Valk

De kwaliteit laat te wensen over ook omdat het voor mij lastig is dat ding goed stil te houden. Dan is een full frame met een wat zwaardere lens en vibration reduction toch een betere optie ­čÖé

Koos Verhoeff wiskunst – Foto: Rien Valk

Terwijl ik dat geheel vast legde vroeg ik me af – gezien de veranderingen die dit jaar op ons afkomen:
dse.nl/onze-digitale-stad-gaat-veranderen/ – hoelang we onze gratis Digitale Stad Eindhoven met dit soort initiatieven nog zullen tegenkomen waar koren, scholen, clubs en andere sociale initiatieven in en om Eindhoven een gratis homepage onderkomen konden vinden
Het zou goed zijn als we in Brainport Eindhoven toch iets dergelijks in stand konden houden. Iemand daar nog idee├źn over?
Zie ook dse.nl/help-me-understand-this-community

Een reactie

  • Rien, je hebt mij de weg gewezen naar een tot nu toe voor mij veel te onbekende, maar zeer originele persoon, Koos verhoeff. En via hem kwam ik zelfs terecht bij de eveneens buiten mijn horizon liggende, maar zeer intrigerende Nationale Wiskunde Dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *