Wat is er te doen bij #DutchHappinessWeek op woensdag

Van 13 tot en met 22 maart 2021 is het ‘Dutch Happiness Week’. Wat is daar allemaal te doen? Hier een willkeurige greep uit het programma van woensdag 17 maart.

= = = = = = = = = = = = = = = =

Masterclass voor je geluk

Woensdag 17-3 om 10:00

Wil je meer weten over hoe maakbaar jouw geluk is? Hoe je je geluk kunt beïnvloeden en vergroten? Wil jij alles uit je leven halen en je levensvreugde verhogen? Dan ben je bij deze masterclass aan het juiste adres. Alle oefeningen zijn onderzocht en beproefd vanuit de wetenschap. Je geluk is maakbaarder dan je misschien denkt. En hoewel je geluk individueel en subjectief is, bepaalde bouwstenen zijn voor ons allemaal hetzelfde.

https://dutchhappinessweek.nl/programma/de-masterclass-voor-je-geluk/

= = = = = = = = = = = = = = = =

De kracht van Hoogsensitiviteit

Woensdag 17-3 om 15:00

Maar liefst 1 op de 5 mensen is min of meer hoogsensitief (HSP). Zij zijn gevoeliger voor stress en burn-out en hebben vaak meer moeite met het ervaren van werkgeluk. Maar HSP-ers hebben ook veel talenten: analytisch, creatief, tactisch, zorgvuldig, betrouwbaar en collegiaal: ideale werknemers dus.

Wil jij van jouw hoogsensitiviteit jouw kracht maken? In dit webinar leer je wat hoogsensitiviteit precies is en hoe je als hoogsensitieve professional je eigen werkgeluk kunt vergroten door aan “prikkelmanagement” te doen.

Ook wordt ingegaan op de rol van je werkgever: het herkennen en bespreekbaar maken van de eigenschap op het werk en het creëren van een cultuur en leiderschapsstijl waarbinnen je kunt floreren. Werkgeluk creëer je zelf!

€ 19,19

https://dutchhappinessweek.nl/programma/webinar-de-kracht-van-hoogsensitiviteit/

= = = = = = = = = = = = = = = =

Dare to be unhappy

Woensdag 17-3 om 19:00

Ongeluk zit in een klein hoekje, of juist het geluk? Geluk bij een ongeluk!

Geluk en ongeluk zijn verbonden. Geluk blijkt een illusie als je het najaagt. Het is als het bouwen van een toren, hoe hoger de toren hoe langer de schaduw.

Werken aan geluk is: werken met ongeluk, situaties aangaan die je liever uit te weg zou gaan, jezelf onder ogen zien, volledige verantwoordelijkheid nemen voor wat je doet, je gezondheid in eigen hand nemen en lastige gesprekken voeren.

In dit webinar nemen we je mee op een reis langs het bewuste en onderbewuste brein en zo krijg je inzicht in hoe onderbewuste patronen ons gedrag en ons (on)geluk beïnvloeden. Je zicht op hoe het spel van geluk en ongeluk gespeeld kan worden.

https://dutchhappinessweek.nl/programma/dare-to-be-unhappy/

= = = = = = = = = = = = = = = =

Faalcast: wie fouten durft te maken is gelukkiger

Woensdag 17-3 om 19:30

Wie fouten durft te maken, is gelukkiger! Althans volgens de totaal niet-wetenschappelijk onderbouwde stelling van Fuckup Nights Tilburg.

Een paar keer per jaar luistert een volle zaal naar sprekers die tijdens de Fuckup Nights hun eerlijke verhalen delen over zakelijke missers en professionele fouten. Het is een wereldwijde beweging met edities in meer dan 200 steden. Waarom alleen successen delen als je van fouten minstens net zoveel kunt leren?

In de coronaperiode is het lastig om live edities van Fuckup Nights te organiseren, dus is er nu de Faalcast.

Te gast is Elles van Vegchel, Hoofd Museumzaken van het Textielmuseum in Tilburg. Daarnaast bespreken hosts Mark Dekker en Fenne Verhoeven een beroepsmatige misser uit de actualiteit en wordt de biecht afgenomen van één van de luisteraars

Na de Faalcast zit je weer vol inspiratie, energie en ga je met hervonden lef het leven in.

De vorige Faalcast met creatief ondernemer Sander Timmermans is ook nog steeds te beluisteren. Hopelijk gaat alles goed. En zo niet, dan is het ook prima. Want wie geen fouten maakt, maakt meestal niets.

https://dutchhappinessweek.nl/programma/faalcast-wie-fouten-durft-te-maken-is-gelukkiger/

= = = = = = = = = = = = = = =

Silver linings in recovery

Woensdag 17-3 om 19:30

FAMEUS is a Recovery College for people who’ve had a lifedisrupting experience, with a widespread offer of workshops, courses and activities within the themes of Recovery, Development and Growth.

During the interactive workshop “Silver Linings in Recovery!” two peercounsellors from FAMEUS will tell their stories. How did they find the silver linings during their recovery? What does recovery even mean? And how will you find your own silver linings? You will find out during this workshop.

Sometimes you have to go through the darkness to get to the light”

https://dutchhappinessweek.nl/programma/silver-linings-in-recovery/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *