‘Wrap it up’ no waste show in Parktheater Eindhoven

Stichting Fair Trade Eindhoven en partners presenteren No waste show in het Parktheater
Minder verspillen, een leuke uitdaging.
Dit ga je ontdekken tijdens een bruisende no waste show, waarin Fair Trade Eindhoven samen met diverse organisaties verslag doet over haar wereldreis op zoek naar goede voorbeelden.
Steeds meer mensen willen af van een wereld waarin onnodig wordt weggegooid.No waste, niks verspillen…. Hoe doe je dat? Op de hele wereld wordt van alles ingepakt: je lunch, cadeaus, bagage, boodschappen of je bestellingen via internet. Dat kan vast slimmer dachten wij van de werkgroep NO WASTE van Fair Trade Eindhoven. We gingen op ontdekkingsreis door de wereld en raakten al doende geïnspireerd door de vele bijzondere en vaak eenvoudige oplossingen. NO WASTE bleek een spannende en leuke uitdaging, niet alleen voor jezelf maar nog meer voor het milieu.
Pak maar in werd: ‘Wrap it up’; de titel van een sprankelende no waste show. Door middel van muziek, dans en mooie verhalen willen wij iedereen inspireren en uitdagen om mee te doen. Want no waste … het blijkt nog leuk te zijn ook.

Tijd en plaats
De show gaat plaatsvinden op 12 en 13 april 2022, 19.30 uur in de Kameleon van Parktheater Eindhoven. Na onze voorstelling is er alle gelegenheid om na te praten aan een van de dialoogtafels om samen met anderen goede ideeën uit te wisselen en nieuwe te bedenken. Als je zelf lekker creatief aan de slag wilt, kunt je meedoen aan één van de workshops.

Kaarten kopen
Kaarten voor de NO WASTE show à €6 bij Parktheater Eindhoven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *