Digitale Stad Eindhoven en zijn donateurs bedanken het intensive care personeel!

Foto: Rien Valk

Beste ziekenhuismedewerkers van het Maxima Medisch Centrum en het Catharinaziekenhuis,

Hartelijk dank voor jullie inzet in deze moeilijke tijden. Allemaal! Mensen van de ICU, de schoonmaakdienst, de verpleging, de doktoren, de keuken,  en iedereen die we vergeten zijn.

We weten dat jullie allemaal veel tandjes bijzetten in deze Coronatijd, terwijl wij niet meer kunnen doen dan thuis blijven. Ga door met deze marathon en besef dat we begrijpen dat jullie het moeilijk hebben.

We hebben bij de Digitale Stad Eindhoven (DSE)  gecollecteerd en aan Houben Worstenbrood gevraagd om een aantal culinaire worstenbroodjes voor jullie te maken. Die zijn bedacht door regionale Michelin-sterren-chefs:  Brabantser kunnen we het niet maken. Hier staat een beschrijving van de Mienekes, de worstenbroodjes: wat-zit-er-in-de-sterrenbox

Klaar om in te laden – Foto: Rien Valk

Warm de broodjes in de oven op in 10 minuten tot 185 graden en geniet van de traktatie!    Nog een welgemeend advies: zorg ook goed voor jezelf!

De broodjes worden U aangeboden door:
De gulle gevers: dse.nl/onze-donateurs
Soenil Bahadoers: restaurant-delindehof.com
Dick Middelweerd: www.treeswijkhoeve.nl
Yuri Wiesen: www.wiesen-restaurant.nl
Adrian Zarzo: zarzo.nl
Bart Houben: houbenworstenbrood.nl
Digitale Stad Eindhoven: 25 jaar Digitale Stad Eindhoven voor en door de regio

Kijk ook eens rond op deze site www.dse.nl  We volgen op geheel eigen wijze de dingen die we belangrijk vinden in deze regio.
Dat doen we al vanaf 1994 als Eindhovens ontmoetingsplatform gratis en zonder reclame of data verzameling!

Wil je even op verhaal komen? Of wil je misschien (een stukje van) je verhaal kwijt? We nodigen je uitdrukkelijk uit om in rustiger tijden eens een mooi stuk te schrijven over zaken die jij belangrijk vindt. Daarbij ondersteunen we je met alle plezier. We zijn benieuwd …. Eet smakelijk!

Namens bestuur en vrijwilligers DSE

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *