DSE naar Flexwebhosting een jaar verder

Vorig jaar december zijn we overgestapt, hoe is het jullie bevallen? We lezen het graag in een reactie. Zelf ben ik, met de DSE-ers die ik ken in mij omgeving, heel tevreden met Flexwebhosting en hun helpdesk.
Bij de overstap zou voor dit eerste jaar een Euro gevraagd worden t.b.v de administratie, daarna wordt het € 7,50 per jaar. De meeste DSE-ers hebben netjes die ene Euro betaald om de administratie bij Flexwebhosting in orde te kunnen maken. Negenenzestig DSE-ers zijn dat vergeten! Bij deze de herinnering om eens te kijken in je DSE webmail. Mocht je daar problemen mee hebben laat het de portalredactie@ weten we helpen je graag.

Iets Vergeten?
Misschien is er bij jullie hetzelfde gebeurt als wat mij overkwam bij het ondersteunen van ancientgolf.dse.nl bij de overgang van de DSEserver naar de Flexwebhosting server.

Ik was daarbij vergeten het DSE mailadres te forwarden dus kwamen de mails van DSE en de factuur van Flexweb niet meer aan. Gelukkig kwam ik daar later achter en heb dat aangepast, daarna heeft ancientgolf de administratieve euro betaald en meteen een machtiging afgegeven voor de jaarlijkse € 7,50 Voor dat kleine bedrag krijg je dus zonder reclame en dataverzamelaars een betrouwbaar DSE mailadres en tien gigabyte schijfruimte. Meer dan voldoende om een mooie website in HTML te maken met mailmogelijkheden.

Simpele HTML
Kijk maar eens rond op de volgende sites wat je via simpele HTML kunt maken:
ancientgolf.dse.nl
biljartclubacht.dse.nl
buizerd.dse.nl/
cve.dse.nl/index.shtml
stuiverstraat.dse.nl
Jazzpodium De Gouden Bal

Als je meer toeters en bellen wilt voor je site dan heeft Flexwebhosting allerlei extra’s beschikbaar maar die kosten dan natuurlijk meer.

Hier kun je terugzien hoe we bezig zijn geweest met de overgang dse.nl/overstap-van-dse-naar-de-flexwebhosting-servers-verliep-prima/
Zijn er nog DSE-ers die graag een basis template voor een site willen hebben? Laat maar weten dan gaan we daar iets aan doen.

5 reacties

 • Ferry

  Flexwebhosting

  Waar ik al bang voor was is dat het tarief na enkele jaren enorm is verhoogd, 153%! Van 7,50 naar 18,99.

  Wat een leuk sympathiek bedrijf leek dat we voor een zacht prijsje onze e-mailadressen konden blijven gebruiken blijkt gewoon een sluw commercieel bedrijf. Bijna voor niks een klantenbestand overnemen en dat nu uitmelken.

  Ik heb dit e-mailadres al jaren maar ga het nu opzeggen. Bedankt dse.nl.

  • Rien Valk

   @Ferry,

   Als je klaagt zorg dan dat je dat terecht doet! In het prijsoverzicht staat het bedrag wat jij noemt voor een NL domein.
   Jou mail plus 10 gig webruimte kost € 7,50.
   Dan heeft DSE zelf gevraagd of Flexwebhosting ons wilde helpen. Dus geen sluw commercieel bedrijf. Zij sponsoren ook nog steeds onze Portal waar we heel blij mee zijn!

   Zolang je geen bericht hebt gehad over je DSE account/adres is er nog niks veranderd. Het overzicht wat je kreeg heeft ook niets met DSE te maken. Dat zijn de commerciële prijzen die voor een normaal account met een eigen NL domein gevraagd worden.

 • Arkenbout

  Mijn gehele account ben ik door een andere wijze van werken volkomen kwijt.
  Kreeg daarom van de Flexwebhosting te Eindhoven een AANMANING.
  De nu EURO 15,00 wil ik best voldoen. Maar mijn DSE webmail was niet doorgekoppeld naar g.c.arkenbout@hccnet.nl.
  Een mail direct aan Flexwebhosting kon er niet worden gestuurd.
  Wat doe ik om mijn account bij DSE te herstellen en mijn email lezen

  Vriendelijke groet,
  Gerard Arkenbout te Leidschendam

 • Karel Pesch

  Beste Rien,
  Ik reageer graag op je oproep wat mijn ervaring is geweest ten tijde van de overstap. Welnu na enig “gepruts”…wilde het maar niet meteen goed lukken, kan gebeuren, niet? En wat doe je dan, je roept Riens hulp in en samen hebben we het toen opgelost! Ik blij natuurlijk want het is een goede deal € 7,50. Ook die 1 euro voor het eerste jaar is te overzien, en als ik dan in je artikel lees dat negenenzestig DSE-ers vergeten zijn die ene euro voor dit jaar over te maken, alsnog te betalen zou ik willen zeggen…doe het dan nu, het jaar is nog net niet voorbij …afgesproken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *