Troost mee op DSE!

De goederenstroom waaronder voedsel dendert door op de A67 – Foto: Rien Valk

Geinspireerd door DWDD willen we op DSE ook troost bieden aan elkaar. Help daar ook aan mee! Deel hier de positieve ervaringen en zelf gemaakte beelden die je in je dagelijkse leven tegenkomt en laat heel Eindhoven mee genieten. Als je niet weet hoe je dat moet doen vraag het aan de portalredactie. Wij helpen graag!

Ik heb al vaker over crowdsourcing geschreven, behalve troost bieden we kunnen elkaar hier inspireren en ideeën delen over hoe het beste met de situatie om te gaan, maar ook over hoe we straks moeten handelen om onze samenleving en economie weer goed op gang te brengen. Daarbij is het belangrijk om de saamhorigheid die nu langs alle kanten opkomt zoveel mogelijk vast te houden in de toekomst.

Een voorbeeld over die toekomst ideeën schreef Peer Notermans in zijn reactie “Help de gemeente Eindhoven de recessie door”
Zelf vind ik dat onze gemeente de kennis en kunde die bij veel Eindhovenaren aanwezig is, onvoldoende aanspreekt! Dat moet via het eerder genoemde crowdsourcing, internet en apps veel beter kunnen, toch?

Voor nu ga ik proberen hier op DSE elke dag een “troostend” fotomomentje te plaatsen. Hieronder het eerste gemaakt achter het stadspaviljoen. Jullie zijn ook uitgenodigd!

Stadswandelpark, Social distancing of gewoon genieten van de zon? Foto: Rien Valk

Wie heeft ervaring met het genezingsproces als je het Corona virus te pakken hebt? Had je er veel last van en hoelang blijft je ziek? Er zijn vast meer Eindhovenaren die er iets over willen weten. Deel deze ervaringen met ons, help mee paniek en onnodige angst te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *