Zeg ‘Dankjewel’ met een worstenbroodje

Onze zorgmedewerkers in de ICU’s verzetten bergen om ervoor te zorgen dat de zware corona-zieken goede zorg krijgen. Het is tijd om iets terug te doen zodat wij hun werk een beetje dragelijker maken. Hoe? Op z’n Brabants natuurlijk!

Sterrenworstebroodje
Digitale Stad Eindhoven (DSE) gaat onze (+/- 800!) marathon-medici rond en na de Paasdagen een smakelijk cadeautje geven: een culinair Houben Sterrenboxje. Dat bevat een aantal Mienekes Worstenbroodjes ontwikkeld door Michelinsterren-restaurants Lindehof, Treeswijkhoeve, Wiesen en Zarzo. De uitvoering is in handen van Houben Worstenbrood.

Zo worden ze afgeleverd

Crowdfunding: adopteer een worstenbroodje!
Digitale Stad Eindhoven heeft jouw bijdrage keihard nodig om op deze culinaire wijze ‘Dankjewel!’ te zeggen. We nemen je graag op in de lijst van donateurs op onze website, maar anoniem geven kan natuurlijk ook.

Je kunt je bijdrage storten op bankrekening:
NL84 INGB 0003 5664 59 van Stichting De Digitale Stad Eindhoven, onder vermelding van: ‘Sterrenbox’.
Geef duidelijk aan of we je naam of dat van je bedrijf / instelling mogen vernoemen.
Doe mee en steun ons zorgpersoneel in de frontlinie.

De sterren chefs Dick Middelweerd, Yuri Wiesenen, Soenil Bahadoer, Adrian Zarzo met bakker Bart Houben
Ze bedachten een exotische vega variant, een met truffel en eekhoorntjesbrood, een pittig Spaans worstenbroodje en een worstenbroodje met een Oosterse twist en niet te vergeten de klasieker van Bart Houben zelf die alles gaat produceren.

Bezoek regelmatig www.dse.nl daar zorgen wij voor de actie-updates.

Namens Digitale Stad Eindhoven: bedankt!
Bestuur en vrijwilligers.

Let op, we zien graag reacties! Maar als je wilt reageren zonder ingelogd te zijn wordt je reactie niet meteen zichtbaar! Om spam te bestrijden wordt die eerst gecontroleerd. Je hoeft je reactie dus niet opnieuw te schrijven als die niet meteen zichtbaar wordt. Via dse.nl/schrijf-mee/ kun je je registreren en inloggen

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *