DSE helpt kiezen

Vinden jullie die verkiezingsprogramma's ook zo moeilijk leesbaar? Wij hebben ze gelezen, geanalyseerd en van prikkelend commentaar voorzien. De nieuwste staan hieronder steeds klik-tik-baar bovenaan. We dagen nu iedereen uit om hierop inhoudelijk te reageren ook de partijen!

Maar misschien nog belangrijker: wat vinden wij de inwoners eigenlijk zelf! Wat vinden wij belangrijk wat heeft de eerste prioriteit en hoe kunnen we dat het beste met onze gemeentelijke bestuurders communiceren? Kijk ter inspiratie ook nog eens op www.g1000eindhoven.nl die in 2016 zo'n 500 mensen liet nadenken over wat ze met hun stad wilden.

Hierboven verzamelen wij tot 21 maart al onze artikelen die met de gemeenteraadsverkiezingen te maken hebben en kunnen helpen bij het stemmen. Dus klik of tik om ze te lezen.

3 reacties

 • Rien Valk

  Bedankt voor je reactie Huub daar zijn we blij mee.
  .
  Het is onze bedoeling om ook de lokale partijen op de zelfde manier te behandelen. Misschien de moeite waard om in de bijdrage https://www.dse.nl/nog-vijf-weken-tot-de-verkiezingen op de naam van Bob Leenhouwers te klikken dan krijg je een overzicht van zijn bijdragen die voor het merendeel over Eindhoven gaan. We lezen natuurlijk ook graag jouw reacties daarover.

  Kiezen blijft zinvol zoals ook het beter betrekken van de inwoners bij het reilen en zeilen van hun woonplaats.

  • Dag Rien,

   Graag gedaan hoor. Politiek heeft me altijd erg geïnteresseerd, al moet ik zeggen dat ik de laatste tijd diep en diep teleurgesteld wordt vwb onze vertegenwoordigers in de landelijke politiek. Daarom dat ik probeer te achterhalen wie er in de Eindhovens politiek nu echt er iets toe doet. En niet alleen maar loze verkiezingsbeloften, maar ook de belofte concreet omzet in daden. Waarbij grote aandacht vooral uitgaat naar een partij die natuurbehoud en milieu een goed hart toedraagt. Ik hou DSENIEUWS goed in de gaten de komende tijd.

 • Huub

  Ik ben heel erg blij met deze goede uitleg van de verkiezingsprogramma’s van de diverse partijen in Eindhoven. Ben erg benieuwd naar wat de echte lokale partijen allemaal voor onzin uitkramen. Hopelijk komen die komende dagen hier ook nog voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *